maandag 9 juli 2007

super

Het heeft even geduurd, maar vandaag is het dan toch gelukt: een supermarkt vinden die niet organic, bio, wholesome, locally grown produce en daardoor onbestaanbaar prijzig is. Eindelijk vond ik een normale AH-achtige winkel. Nog steeds zijn levensmiddelen naar NL standaards behoorlijk aan de prijs overigens. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld boeken, kleding en schoenen.
Hier in de buurt zijn minstens 4 supermarkten op loopafstand met een fabulous assortiment van de meest geweldige kwaliteit - maar zo verschrikkelijk d u u r dat je je afvraagt waar mensen het van betalen. Waarschijnlijk is het bon ton om er te winkelen, misschien zijn mensen die downtown wonen van zichzelf al zo welgesteld dat ze het normaal vinden dat alles zo duur is, misschien hebben ze het echt over voor hun dagelijks voedsel (je moet het voor mogelijk houden).

1 opmerking:

Anoniem zei

Vandaag (10 juli) pas voor het eerst kennis gemaakt met je Canadese weblog, want van 29 juni tot vanmorgen was ik computerloos in Winterswijk. Vandaar de late reactie. Geweldig goed en uiterst vermakelijk! Je bent een uitstekende columnist. Ik herken je aan je scherpe observaties en je puntige formuleringen. Zal ik hier vast gaan rondkijken naar een uitgever? Hoop nog veel van deze leuke stukjes te lezen. Groeten, ook aan Mark en de kinderen!
Opa Wim